DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

Într-o exprimare concisă – noi suntem o afacere de familie!

În realitate suntem un Univers.

Deschiși lumii prin creația noastră, punctul de plecare a fost satisfacerea nevoilor proprii în primă instanță, satisfacerea nevoii de frumos în nucleul familiei ca entitate ce vitalizează același spațiu.

Da, totul a pornit de la nevoia de a avea un mobilier de calitate, util, rezistent, frumos, original care să înglobeze efortul creator și să satisfacă toate cerintele funcțional-estetice ale unei locuințe generoase ca spațiu, cerințele unei familii inovative și nu în ultimul rând, visătoare!

Rolurile în cadrul acestui mecanism au fost asumate firesc. Creația – deși apanajul unui singur membru al familiei, a devenit un proces interactiv. Partea pragmatică – economico-logistică precum și componenta de advertising a fost asumată firesc, fiecare element al întregului desăvârșind această inițiativă antreprenorială.

CUM AM APĂRUT?

Suntem un concept.

Suntem un întreg.

Este vorba despre o afacere de familie ivită din dragostea de frumos,   dintr-un impuls creator și mai puțin din necesitate.

Ideea afacerii s-a conturat firesc după ce am primit feedback-uri din partea celor ce ne-au descoperit creațiile.

Nu suntem producători de mobilier convențional, suntem creatori de obiecte de artă cu funcționalitate, pe lângă latura estetică.

Am simțit nevoia de a umple acest gol pe care l-am individualizat pe piața de mobilier, piață dominată de uniformitate, de kitsch, de calitate îndoielnică, de funcționalitate limitată.

 

Am creat pentru noi, am primit aprecieri de la cei care ne-au descoperit și apoi am făcut pasul către voi. Fără a ne considera o afacere de nișă suntem totuși altceva în peisajul designului de mobilier. Ca material și metodă nu am inovat dar am testat și redescoperit o manieră originală, ofertantă.

CE OFERIM?

Misiunea noastra este de a intelege nevoile fiecărui client, oferind alternative care combină calitatea înaltă și inovația cu funcționalitatea. Ne adresăm unui client care nu-și găsește obiectul dorit pe piața actuală, unui client care are răbdarea, tenacitatea de a obține exact ceea ce își dorește. Ne adresăm chiar unui client care nu știe încă ce-și dorește dar care știe sigur că ce este disponibil în piață acum nu-l satisface estetic.

Credem cu tărie ca stilul și utilitatea pot coexista perfect, că mobila trebuie să fie ca un obiect de artă și suntem aici pentru a demonstra asta.

ȘI PE COMANDĂ DAR CU GUST…

Noi nu ne-am propus să vă dăm idei despre amenajarea spațiului interior. Noi ne propunem să facem ideile dumneavoastră să devină realitate într-o manieră unică, originală. Este exact ceea ce lipsește pe piață la ora actuală și este ceea ce noi am simțit din propria experiență. Dorim să fim parteneri de creație deși am ieșit în piață cu un concept conturat, suntem deschiși și în a lucra după dorința și specificațiile partenerilor\clienților păstrând constante standardele de calitate de la care nu se poate abdica.

CE NE PROPUNEM PENTRU VIITOR?

Ambiția noastră este aceea de a crea obiecte extraordinare de care să fim mândri. Vrem ca oamenii pentru care lucrăm, partenerii noștri, clienții, să creadă în noi, să revină, să ne ofere provocări mai ales sub aspectul artistic al mobilierului. 

 

Dorim să concepem obiecte care să merite a fi lăsate moștenire. Vrem ca mobilierul conceput de noi să fie un martor al momentelor extraordinare din viața dumneavoastră și prin perenitatea conceptului stilistic precum și prin rezistența deosebită a materialelor să ne asigurăm că și peste 10-20 de ani un obiect creat de noi își va găsi utilitate dublată de valoare sentimentală într-un cămin.